Loopbaancoaching

Ben je niet tevreden en voldaan in je werk? Dit is jammer. Niet alleen voor jou, maar voor ons allemaal. Loopbaancoaching kan je helpen om te doen wat bij je past. Klanten die bij mij komen, vertellen over de volgende situaties. Misschien herken je iets?

 • Je ervaart hoge eisen in je werk en je voelt je geleefd.
 • Je bent de uitdaging kwijt en doet veel op routine.
 • Je kent jezelf als betrokken en toegewijd, maar het is alsof het vuurtje weg is.
 • Je bent goed in wat je doet, de klant is tevreden en toch sluimert er onvrede.
 • Je werkt in een snel veranderende organisatie en dit vraagt veel van je.

Bepaal jouw eigen koers voor werk dat bij je past
Loopbaancoaching helpt om jouw eigen koers te bepalen voor werk dat bij je past. Afhankelijk van jouw vraag kijken we wat er nodig is om weer met plezier en voldoening te werken. We geven jouw verlangens en ambities de ruimte. We onderzoeken jouw kwaliteiten om helder te krijgen wat bij je past. Je wordt realistisch wat je nodig hebt om in een baan goed te kunnen functioneren en wat je grenzen zijn. We kijken wat ondersteunend werkt in jouw houding om nieuwe stappen te (durven) zetten. Deze combinatie levert vaak verrassende inzichten op. De mogelijkheden liggen soms veel dichterbij dan je denkt, ook in je huidige werk.

In 4 wandelingen is dit mogelijk:

 • Helderheid over jouw drijfveren, wensen en kwaliteiten.
 • Overzicht welke stappen je wilt nemen.
 • Ervaren dat je moed en daadkracht kunt ontwikkelen om actie te ondernemen.
 • Meer innerlijke rust en vertrouwen in de stappen die je onderneemt.
 • Dit is afhankelijk van ieders persoonlijk proces.

  Referenties

  ‘Wandelen zorgt voor ruimte in mijn hoofd. En voor nog meer ruimte als er iemand naast je loopt die je anders naar de situatie en je eigen rol daarin laat kijken. Esther benut haar eigenheid, rust en humor om je eigen overtuigingen helder te krijgen en aan of op te pakken. Daarbij durft ze te confronteren zonder ooit oordelend of sturend te zijn. Met Esther aan mijn zij is het gevoel om “zelf aan het roer te staan” heel sterk geworden. Doordat ik mezelf nu beter kan coachen is het traject ook heel duurzaam voor alle stappen die ik nog ga zetten.’

  – Projectleider bij de overheid –

  ‘De wandelingen hebben mij een ander perspectief op werk gebracht. Ik ontdekte dat ik in plaats van op zoek te gaan naar werk dat het beste lijkt aan te sluiten bij mijn kwaliteiten, mezelf kan zijn in werk door mijn kwaliteiten in te zetten in mijn huidige baan. Dat is anders. Door de wandelingen durf ik het rationele meer los te laten en te voelen en vertrouwen wat het beste bij mij past.’

  – Josine, hulpverlener en beleidsmaker jeugdzorg –

  Is het tijd om je koers opnieuw te bepalen? Loop je eigen koers voor werk dat bij je past. Ontdek jouw drijfveren, wensen en kwaliteiten, onderneem stappen en doe wat bij je past. Neem contact met me op voor een kosteloos kennismakingsgesprek en dan kijken we wat er nodig is.

  Aangesloten bij de beroepsvereniging voor loopbaancoaches, Noloc